Si vols aprendre l'esport del Trial bici o si t'agradaria tenir mes tècnica sobre una bici, no t'ho pensis mes i vine als cursos de Trial Evolution, passaràs una bona estona , faràs amics i
gaudiràs de la natura.

Les classes es donan als Dimarts i dijous tarda i als dissabtes al matí a Sant Antoni de vilamajor, i pots assistir si tens mes de 4 anys , tant si ets noi o noia.

Horari : Dimarts i Dijous de 5:00 a 7:00 i Dissabte de 9:00 a 1:30

Les classes és donen amb grups segons nivell, cal dispossar de llicencia federetiva, si no en tens nosaltres te la tramitem. Per mes informació trucar 609514177 ( Jordi )

lunes, 23 de agosto de 2010

Copa Catalana Vallter 2000

El Juliol es va disputar la segona de la Copa Catalana a Vallter 2000, un lloc inpresionat per practicar el trial amb unes vistes espectaculars.
No van ser molts els valents de l'ecola que es van desplasar a Vallter , pero els hi va anar molt be , l'Oriol Roca va fer segon i segueix lider del campiont, el Pol segon en open blanc i el Pau es va estrenar en un podi de trial assolin la tercer lloc en open blanc, en Jordi Pascual va fer un segon lloc en open blau demostran que l'edat no es un problema per partipar en trial.
Ara aquest campionat fa un parentesi fins al octubre on es rependra a faltar de tres curses.
A !!!! i els pilots de l'ecola van estrenar la samarreta ofial de TRIAL EVOLUTION .




No hay comentarios:

Publicar un comentario