Si vols aprendre l'esport del Trial bici o si t'agradaria tenir mes tècnica sobre una bici, no t'ho pensis mes i vine als cursos de Trial Evolution, passaràs una bona estona , faràs amics i
gaudiràs de la natura.

Les classes es donan als Dimarts i dijous tarda i als dissabtes al matí a Sant Antoni de vilamajor, i pots assistir si tens mes de 4 anys , tant si ets noi o noia.

Horari : Dimarts i Dijous de 5:00 a 7:00 i Dissabte de 9:00 a 1:30

Les classes és donen amb grups segons nivell, cal dispossar de llicencia federetiva, si no en tens nosaltres te la tramitem. Per mes informació trucar 609514177 ( Jordi )

lunes, 6 de junio de 2011

TRIAL DE L'ESQUIROL

Aquesta ha sigut la primera proba de la COPA CATALANA DE TRIAL 2011 a la localitat de l'Esquirol, el dia ha sigut radiant amb molta calor. Les zones s'han disputat al voltant d'una pedrera , aprofitant els seus marges i les seves grans pedres.
Entre la calor i les difícils zones els pilots s'han hagut desforçar al maxim per treure un bon resultat. Hem tingut 4 pilots de TRIAL EVOLUTION en el podi, en Marçal segon, en Bernat i el Oriol roca primers i felicitar especialment en Dídac que despres de molt esforç a aconseguit el seu primer podi quedant tercer , ets un model a seguir .
Grácies a tots per portar Trial evolution amb orgull.

Classificacions : http://www.trialsport.es/arxius/resultats/copa-kids-open11_1.pdf



No hay comentarios:

Publicar un comentario