Si vols aprendre l'esport del Trial bici o si t'agradaria tenir mes tècnica sobre una bici, no t'ho pensis mes i vine als cursos de Trial Evolution, passaràs una bona estona , faràs amics i
gaudiràs de la natura.

Les classes es donan als Dimarts i dijous tarda i als dissabtes al matí a Sant Antoni de vilamajor, i pots assistir si tens mes de 4 anys , tant si ets noi o noia.

Horari : Dimarts i Dijous de 5:00 a 7:00 i Dissabte de 9:00 a 1:30

Les classes és donen amb grups segons nivell, cal dispossar de llicencia federetiva, si no en tens nosaltres te la tramitem. Per mes informació trucar 609514177 ( Jordi )

lunes, 25 de julio de 2011

TRIAL DE VALLTER 2000

El trial de Vallter ha sigut l' ultim abans de la parada estival, la cursa a estat marcada per el mal temps, boira ,fred , per sort la pluja no a fet acte de presencia fins just acabada la entrega de premis.
Les zones han sigut bastant difícils per a totes les categories, formades per pedres no molt grans i situades amb fortes pendents, que conbinades amb l'altura del lloc han fet patí a tots els corredors.
En quant a resultats hem batut tots els records, 4 primers llocs i 2 tercers. Els primers llocs han sigut per a l'Oriol Roca en Cadet, en Marçal en open blanc, en Bernat en Principiant i en Martí en benjamí, i els tercers llocs per en Ferran en Infantil i en Dídac en Open blau.
Felicitats a tots els corredors de TRIAL EVOLUTION per el seu esforç.

Cronica de Ciclismo.com : http://www.esciclismo.com/ampliada.asp?Id=19051

Classificacions : http://www.trialsport.es/arxius/resultats/copa-kids-open11_3.pdf













































No hay comentarios:

Publicar un comentario