Si vols aprendre l'esport del Trial bici o si t'agradaria tenir mes tècnica sobre una bici, no t'ho pensis mes i vine als cursos de Trial Evolution, passaràs una bona estona , faràs amics i
gaudiràs de la natura.

Les classes es donan als Dimarts i dijous tarda i als dissabtes al matí a Sant Antoni de vilamajor, i pots assistir si tens mes de 4 anys , tant si ets noi o noia.

Horari : Dimarts i Dijous de 5:00 a 7:00 i Dissabte de 9:00 a 1:30

Les classes és donen amb grups segons nivell, cal dispossar de llicencia federetiva, si no en tens nosaltres te la tramitem. Per mes informació trucar 609514177 ( Jordi )

domingo, 8 de julio de 2012

Final Copa Osona

El passat 17 de juny va tindre lloc l´última cursa de la Copa Osona de Trial a les fantástiques instal.lacions de TRIAL SPORT a Calldetenes.
Les zones eren totes tipus indoor amb un elevat nivell de dificultat, sumat a la forta calor va fer patir els corredors.
En categoria Open Verd en Francesc va fer segon, en Open Blanc en Lluc va quedar primer i en Principiant en Martí va fer segon.

Al finalitzar la cursa, es va fer l´entrega de premis i obsequis de la Copa Osona 2012, on vam tindre representació en totes les categories.
En Lluc Plans primer en Open Blanc, en Francesc tercer en Open Verd i en Martí Yélamos primer en categoria principiant, destacar que en Martí també va quedar primer en categoria absoluta, ja que només va possar 25 peus en les sis curses disputades.

Copa Osona Trial 2012 #6 Calldetenes from TRIALSPORT on Vimeo.