Si vols aprendre l'esport del Trial bici o si t'agradaria tenir mes tècnica sobre una bici, no t'ho pensis mes i vine als cursos de Trial Evolution, passaràs una bona estona , faràs amics i
gaudiràs de la natura.

Les classes es donan als Dimarts i dijous tarda i als dissabtes al matí a Sant Antoni de vilamajor, i pots assistir si tens mes de 4 anys , tant si ets noi o noia.

Horari : Dimarts i Dijous de 5:00 a 7:00 i Dissabte de 9:00 a 1:30

Les classes és donen amb grups segons nivell, cal dispossar de llicencia federetiva, si no en tens nosaltres te la tramitem. Per mes informació trucar 609514177 ( Jordi )

viernes, 21 de septiembre de 2012

TRIAL CLÀSSIC SANT ANTONI DE VILAMAJOR

El passat diumenge 16 de setembre, és va disputar a Sant Antoni de Vilamajor la tercera proba puntuable per la copa de TRIAL CLÀSSIC.
El centre neuralgic del trial s´ha ubicat a la zona esportiva on es trobava les inscripcions, el bar, la zona número 1 del trial, exposició de bicis classiques de trial i “mercadillo”.
Un total de 78 participants han volgut probar les zones marcades per l´ocasió. Cinc zones s´han disputat per la riera del poble. En aquestes zones es barrejava l´aigua i marges amb fortes pendents. Les tres zones restants es van ubicar a les instalacions de
l´escola de TRIAL EVOLUTION. Cada zona tenia quatre nivells de dificultat que els participants podien escollir segons la seva capacitat i edat.
La interzona de 2,5 kilometres passejava als participants per una gran part del poble de Sant Antoni de Vilamajor.
El bon ambient i les ganes de passar-ho bé, han fet que els pioners del trial amb les seves bicis de l´época compartissin zones amb els seus fills i amics.
Al finalitzar el trial als participants han esmorzat tot comentant com havia anat el trial amb els seus contrincants.
Sobre les dues del migdia s´ha fet l´entrega de trofeus. Aquests trofeus amb aire clàssic dissenyats i fets per l´ocasió per un dels participants i al mateix temps organitzador de la proba, Jordi Yélamos.
S´han pogut veure diferentes marques de bicis, desde Montesitas, Monty, Fidan, Sanz, etc. que es trobaven en perfecte estat de funcionament.






























No hay comentarios:

Publicar un comentario